KIEKKO-67 

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu "helli" sankareitamme jokaisen aladivaripelaajan suuresti arvostamalla sunnuntaiotatuksella. Lepopäivän pyhittämättömyyden takia ottelulla oli jo lähtökohtaisesti vastenmielinen sivumaku, mutta siitä huolimatta Vesman linja-auto kääntyi iltapäivällä Uuttakaupunkia kohti kyydissään vajaat parikymmentä menetettyä jääkiekkotoivoa. Jopa maalivahti saatiin jalkeille, vaikkakin vastentahtoisesti.
 

Paikallisia Jää-Kotkia vastaan kiinnosti kovasti voittotilin avaaminen, mikä on osoittautunut projektina työläämmäksi kuin mihin pelitapahtumain perusteella olisi ollut syytä.
 

Alku oli sikäli lupaava, että Arne Räikkönen pääsi jo ottelun alussa tekemään Kiekko-67:lle johtomaalin, joka oli neuvostoliittolaisuudessaan hienoin, mitä näillä puukäsillä on tehty aikoihin. Sama nuorimies intoutui maalintekoon vielä toistamiseen samassa erässä, mutta toki keksittiin myös neljä toinen toistaan mielikuvituksellisempaa tapaa päästää maaleja. Vastustaja kiitti ja poistui erätauolle 4-2-kotijohdossa.
 

Toisessa erässä sydämen sai läikähtämään Velimatti Lintulan ensimmäinen maali Kiekon riveissä, mutta koskapa UJK restauroi kahden maalin johtoasemansa nopealla aikataululla, lähdettiin kolmanteenkin erään kahden maalin verran perässä.

Mitenkään mahdottomalta sen kurominen ei tuntunut, mutta toki jonkun piti saada maalintekoluistimet jalkaan.

Kolmannessa erässä onnistuttiin ainoastaan nostamaan viimeisen kahdeksan päivän aikana tyrittyjen maalipaikkojen määrä reilusti yli puolensadan. Severi Weckmanin maali toi tuhlaajapojat maalin päähän, mutta koska sen jälkeen kenellekään ei ns. maistunut, piti lopussa turvautua tärkeitä torjuntoja ottaneen veli Raskin poistamiseen maaliltaan.

Tällä kertaa se kostautui vihulaisen tyhjiin tekemänä ratkaisumaalina ja UJK kuittasi tapahtumasta 6-4-voiton.
 

Voinemme turvallisesti sanoa tämän olleen jo riittävän mones kerta, kun tasaista pallopeliä ei kyetä voittamaan. Kahdessa edellisessä ottelussa vastustajan maalivahdit ovat torjuneet 105 kertaa, joten jotain on vastustajankin maalilla todistettavasti aikaan. Ei tosin riittävästi maaleja, joten pistepussi näyttää edelleen surullisen laihalta. Toki niitä voisi myös päästää vähemmän, mutta näillä kilometreillä se laiva taitaa olla jo seilannut.
 

Seuraava yritys on ajankohtainen lauantaina 12.11. omassa baarissa VG-62:ta vastaan. Voitto olis kiva.
 

PS. Joku hyökkääjäkin saisi välillä tehdä maalin.
 

UJK-Kiekko-67 6-4 (4-2, 1-1, 0-1)

4.58 Arne Räikkönen (Joni Rinta-Pollari, Aleksi Lehtonen) 0-1

14.11 Räikkönen (Severi Weckman, Rinta-Pollari) 2-2

28.01 Velimatti Lintula (Räikkönen, Rinta-Pollari) 3-4 yv

44.32 Weckman (Rinta-Pollari) 4-5

Kotiottelut kaudella 2022-23
3-divisioona lohko 6

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tukemaan joukkuettamme voit ottaa

yhteyttä seuraamme sähköpostitse: toimisto@kiekko-67.fi

Menossa mukana